Verwarm je oven op 220graden snij de hamlappen in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. pel dan de uien en snij deze in grove stukken ,pel dan de teentjes knoflook een pers ze fijn schil dan de gemberwortel en rasp deze .halveer de rode peper en verwijder de zaadjes en snij de peper fijn. verhit de olie in een braadpan bak de hamlapblokjes lichtbruin aan en roerbak de ui en de knoflook en de gember en peper ongeveer 3min mee ,schep dan de tomatenpuree erdoor en dan nog 1 min door bakken giet dan de ketjap en de bouillon erbij en laat alles aan de kook komen het vlees moet wel onde rvocht staan. zet dan de deksel op de pan of in een ovenschaal verlaag de temp van de oven naar 160 graden. en dan stoof je minimaal een uur . bind de saus eventueel met maizena dat het iets dikker wordt,en serveer het met rijst of wat anders wat je lekker vindt en voor iets pittigs doe dan een lepeltje sambal oelek erdoor heen . smakelijk eten...