Mosselen In Romige Knoflooksaus

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat in een ruime pan de roomboter zachtjes smelten. ( niet bruin laten worden !) Voeg de fijngesneden sjalotjes en de geperste knoflooktenen toe en laat dit ongeveer 5 minuten smoren. Voeg de witte wijn en de mosselen toe. Laat 5 minuten smoren. Voeg fijngesneden peterselie, bieslook en dille toe. Roer alles zachtjes door elkaar en voeg tot slot de slagroom toe. ( niet laten koken!)Zout en peper naar behoeven. Als alles weer opgewarmd is binden met maizena of allesbinder.

Mosselen In Romige Knoflooksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept