Zalm In Bladerdeeg

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gewassen blaadjes ijsbergsla enkele minuten in ruim kokend water blancheren tot ze slap zijn. De blaadjes sla goed laten uitlekken en daarna tussen twee theedoeken drogen. De zalmfilets in vier mooie gelijke stukken snijden, met zout en peper inwrijven en elke filet in een blaadje sla wikkelen. De plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en tot een flinke lap uitrollen. Het deeg in vier stukken snijden en om de vis vouwen. De naden goed vastdrukken en aan de bovenkant wat gaatjes in het deeg prikken. De vispakketjes op een vochtige bakplaat leggen en 20 minuten in de hete oven (220 graden) bakken.

Zalm In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept