Malteser Pastei

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui in olie lichtbruin bakken. Voeg gehakt en doperwten toe. Onder voortdurend roeren rul bakken. Roer er de gezeefded tomaten door en op smaak brengen met de kruiden. Af laten koelen. Meng 1 ei en de ricotta door de geraspte kaas en breng op smaak. Bestrijk de deegplakjes licht met (het andere losgeklopte)ei. Verdeel het kaasmengsel over 3 deegplakjes en het vlees over de andere

3. Vouw de plakjes dubbel zodat er driehoeken ontstaan en druk de randen met een vork aan. Leg de pasteitjes op de bakplaat en bestrijk de bovenkant met ei. In ca. 15 min.lichtbruin bakken.

Malteser Pastei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse pastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-preipastei met rookworst
20 min-
Bekijk recept

No bake malteser cake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
maltesermuffins met chocoladetopping
40 min Nagerecht
Bekijk recept
maltesermuffins met chocoladetopping
40 min Nagerecht
Bekijk recept
maltesermuffins met chocoladetopping
40 min Nagerecht
Bekijk recept