Varkensoesters In Druivensaus

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak en vlees in ca.10 minuten bruin en gaar. Kruid het vlees met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en houd het warm. Verdun het bakvet met de bouillon. Halveer de druiven en verwijder de pitten. Voeg de druiven,de port, de room en de peterselie toe aan de jus. warm de saus goed door en serveer hem bij de varkensoesters. Geef er gepofte aardappelen met kruidenboter en spercie- bonen bij.

Varkensoesters In Druivensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tongrolletjes met zalm en druivensaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met champignon-druivensaus
0 min
Bekijk recept
Scholrolletjes met appel en druivensaus
0 min
Bekijk recept
Kalfsbiefstuk met druivensaus
0 min
Bekijk recept

Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Varkensoester Met Basilicumboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester à la Picasso
0 min
Bekijk recept