Fricandeau Stoofschotel

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de fricandeau in plakjes, en bak deze in een hapjespan licht aan. Haal dan de vlees uit de pan. Snijd de uien in ringen en de paprika in reepjes. Fruit de uien en de paprika in de hapjespan aan. Temper het vuur en doe er de klontje boter bij, giet er 3 dl heet water erbij. Voeg er 2 eetlepels variatiesaus bij. Voeg de laurier, 2 theelepels shoarmakruiden, en de sambal toe. Leg de vlees terug in de pan, en laat dit nog ca. 1 uur zachtjes sudderen. Haal dan de vlees uit de pan en leg het in een schaal. Haal de laurier uit de saus en maak de saus af met een garde op dikte naar smaak met de variatiesaus. Breng op smaak met wat zout. Schenk het saus over de vlees en strooi er wat peterselie over.

Fricandeau Stoofschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse stoofschotel met groenten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel met pompoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept