KIPPENRAGOUT

6
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de ragout volgens gebruiksaanwijzing. Vul de 6 kopjes of schaaltjes met warme kippenragout. Druk met de ronde uitsteekvorm 6 plakjes bladerdeeg uit. Bevochtig de deegrondjes licht aan beide zijde in met ei. Vouw over elk kopje of schaaltje een deegrondje en druk de deegranden goed aan. Besprenkel de deegranden met zeezout en sesamzaad. Plaats de schaaltjes in 20 min. middenin de oven tot het bladerdeeg gaar en goudbruin is.

KIPPENRAGOUT is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept