Kukul Mas (scherpe Kipcurry)

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



4. Olie op middelhoog vuur verhitten. Mosterdzaadjes en curryblaadjes bakken tot de zaadjes openspringen. Uien, gember en knoflook toevoegen en 4 min. zacht bakken. Kip toevoegen en met het deksel op de pan op laag vuur onder voortdurend roeren ongeveer 15 min. bakken.

5. Het citroengras, de kardemom, de kokosmelk en het kruidenmengsel toevoegen. Zonder deksel in 20-25 min. gaar koken tot het vlees zacht en de saus ingekookt is. Ten slotte met citroensap op smaak brengen.

Kukul Mas (scherpe Kipcurry) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept