Kaasragout

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de bloem aan met een beetje melk en bind met dit papje de rest van de, inmiddels, kokende melk. Neem de pan van het vuur en roer er de boter en de in blokjes gesneden kaas door. Breng de ragout op temperatuur, zodat de kaas zacht wordt, (niet smelten) en maak hem op smaak met zout en versgemalen peper.

Kaasragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasragout met peterselieworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla Met Kaasragout
10-20 min -
Bekijk recept
Knapperige Broodjes Gevuld Met Kaasragout
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige Broodjes Gevuld Met Kaasragout
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Kaasragout met peterselieworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla Met Kaasragout
10-20 min -
Bekijk recept
Knapperige Broodjes Gevuld Met Kaasragout
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige Broodjes Gevuld Met Kaasragout
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept