Mosselen In Witte Wijnsaus Met Verse Room

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de mosselen schoon. Fruit de gesnipperde sjalotten zachtjes in boter op de bodem van een stoofpan; voeg de witte wijn, look, tijm, laurier en de mosselen toe. Zet het deksel op de stoofpan en laat alles 15 tot 20 minuten op een krachtig vuur koken; meng alles 2 of 3 goed door elkaar tijdens het koken. Haal de mosselen uit de stoofpan zodra ze open zijn en houd ze warm. Haal het kookvocht door een fijne zeef, warm het opnieuw op en voeg er de verse room en de gehakte peterselie aan toe. Breng het geheel op smaak met peper en giet het over de mosselen

Mosselen In Witte Wijnsaus Met Verse Room is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept