Zalmhapje

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de zalmmoten in stukjes van 2 bij 2 cm. Bestrooi ze met zout en peper. Snij de filovellen door de helft in de breedte. Leg een stukje zalm op het filovel en besmeer de zalm met een dikke laag romige kaas met tuinkruiden. Besmeer de zijkanten van het filodeeg met het geklutste ei. Sla het filodeeg om de zalm en maak het goed vast met het ei. Bak het in 15 minuten in de oven.

Zalmhapje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmhapje met vulling in pastisdressing
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmhapje met bietjes
20 min
Bekijk recept
Zalmhapje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmhapje Met Creme Fraiche
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmhapje met vulling in pastisdressing
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmhapje met bietjes
20 min
Bekijk recept
Zalmhapje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmhapje Met Creme Fraiche
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept