Visrolletjes In Tomatencreme

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De ansjovisfilet laten uitlekken en met de kappertjes fijnhakken. De knoflook pellen en uitpersen. De courgette wassen, schoonmaken, raspen en met de ansjovis, kappertjes, knoflook, olie en kaas mengen. Met peper en zout (voorzichtig daarmee: de kaas en de ansjovis zijn al zout) op smaak brengen. De plakken vis overlangs halveren, de vulling-niet helemaal tot op de rand- erover verdelen, de vis oprollen en met een cocktailprikker vastprikken.
  • 2 De tomaten wassen en zeer klein snijden (steelaanzet uitsnijden). Met de creme fraiche in een pan verhitten, zouten en peperen. De visrolletjes erin leggen, deksel op de pan en de rolletjes op middelhoog vuur ongeveer 10 minuten smoren. Halverwege de rolletjes omdraaien. Voor het eten de blaadjes basilicum erover strooien.

Visrolletjes In Tomatencreme is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatencreme
10-20 min -
Bekijk recept
Gevulde Paaseieren Met Tomatencreme
10-20 min -
Bekijk recept
Pittige Tomatencreme
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalentoast Met Tomatencreme
10-20 min -
Bekijk recept

Scholrolletjes met prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat en geitenkaas van Arlette Swartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetongrolletjes met zalm en dillesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholrolletjes met courgette in tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept