Chutney Van Appel En Rabarber

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stamp de zaden en de droge kruiden fijn, tot alles goed vermengd is. Als je een vijzel hebt is dat handig. Gebruik anders de achterkant van een lepel. Daarna doe je sambal erdoor en roer je het tot een papje. Snijd de appel en de rabarber in kleine stukjes. Doe alles samen in een pannetje, samen met de azijn en de suiker. Laat het een half uur koken op een zacht vuurtje. Als het nog te vochtig is, laat je het vocht verdampen door op het laatst het vuur nog even hoog te zetten. Laat het geheel afkoelen en doe het daarna in glazen potten die je kunt afsluiten, bijvoorbeeld oude jampotten. Bewaar het ongeveer een maand, dan wordt de smaak nog beter.

Chutney Van Appel En Rabarber is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept