Cappuccino Van Pompoen En Saffraan

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de fijngehakte ui en knoflook in de olie glazig worden. Voeg de in blokjes gesneden pompoen en de gepelde en gesneden tomaat toe. Laat zachtjes stoven. Voeg de saffraan en de warme bouillon toe. Breng op smaak met zout en laat 15-20 minuten koken. Mix de soep en doe ze daarna door een zeef (facultatief). Dien op in een glas met een laagje schuim van koude melk (een klein beetje melk met grote snelheid gemixt).

Cappuccino Van Pompoen En Saffraan is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Cappuccino van kastanjepompoen met sesam en chips van gerookte eendenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika-cappuccino
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kindercappuccino
10 min
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept