Deegbuideltjes Met Gember - Dadelvulling.

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het deeg laten ontdooien, zonodig uitrollen en in vierkantjes snijden. De varkensreuzel in een pan verwarmen, de dadels fijnhakken en de gember klein snijden. Dadels en gember in het vet fruiten en laten afkoelen. De pinda?s ondertussen pureren, aan de vruchten toevoegen en tot een pasta roeren. Met azijn, gember, curry en zout op smaak brengen. Een theelepel vulling op ieder vierkant leggen en het pakje sluiten. Boven stoom gaarkoken of in ruim vet bakken.

Deegbuideltjes Met Gember - Dadelvulling. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fricandeau Met Abrikozen-dadelvulling
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Deegbuideltjes Met Gember-dadelvulling
10-20 min -
Bekijk recept
Ma'Moul (Gevulde Koekjes)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mamoul
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Manti (gevulde pastabuideltjes met yoghurtsaus)
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Deegbuideltjes Met Gember-dadelvulling
10-20 min -
Bekijk recept