Vegetarische Kerrieschotel

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de kruidenbouillon aan de kook met daarin de stukjes Quorn of tahoe. Snij het fruit in stukjes. Voeg de kokende bouillon al roerend aan de weer opgewarmde roux toe en roer tot een gladde saus ontstaat. Voeg aan deze saus de stukjes fruit, het druivensap en de kokos toe. Kook de saus nog 5 minuten zachtjes door. Serveer deze curry met zilvervliesrijst en bijvoorbeeld koude knoflooksaus. Geef er een garnituur bij van diverse groenten.

Vegetarische Kerrieschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pikante ovenschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrie-roerbakschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieschotel met vruchten (vegetarisch)
0 min
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept