Kip Met Kersen In Croissantdeeg

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op circa 200 ′C. Snijd de kipfilet in stukjes, bak ze in wat boter rondom bruin en gaar. Pers het teentje knoflook erboven uit. Roer er de (uitgelekte) kersen, de in stukjes gesneden gember, de zure room en de kerriesaus doorheen. Vet een ronde ovenschaal in met boter en bekleed die met het croissantdeeg, zo dat de punten van het deeg over de schaal heen hangen. Doe het kipmengsel in het croissantdeeg, vouw de loshangende flappen er overheen en bestrooi het geheel met geraspte kaas. Zet het circa 20 minuten in de oven totdat het bruin en gaar is. Lekker met (witlof)salade.

Kip Met Kersen In Croissantdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept