Lauwe Geitekaas Met Tomatenpesto

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de geitekaas overlangs door en leg beide helften naast mekaar en wikkel in alu-folie.Plaats in een voorverwarmde oven gedurende ca 30 minuten op 120?C- de geitekaas hoeft niet echt warm te zijn, lauw is voldoende

Lauwe Geitekaas Met Tomatenpesto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met bloemkool en tomatenpesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochette van sint-jakobsschelpen met ras el hanout, krokante groenten en lichte room met jonge Parmezaanse kaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane burger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept