Vispotje Met Saus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de wijn, peterselie, ui, wortel, laurier, evtueel zout en schijfjes ciroen bij de bouillon en laat dit een half uurtje trekken. Snijd de visfilets in hapklare stukjes en pocheer de stukjes 2 a 3 minuten in de hete bouillon. Houdt vervolgens de vis warm en maak de saus. Klop in een kom de eidooiers los met zout, peper en 4 eetl. warm water. Voeg 1 eetl. boter toe en klop tot de saus is gebonden. Snijd de overige boter in stukjes en roer deze beetje voor beetje door de saus. Voeg evt. wat warm water toe als de saus te dik wordt. Breng de saus op smaak met citroensap en fijngehakte dille.

Vispotje Met Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Vispotje met witte wijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeeuws vispotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept