Vijf borden voorverwarmen. In koekenpan boter verhitten. Ui, paddestoelen en bacon 5 minuten bakken. Intussen varkenshaasjes schuin in plakken van 2 cm dik snijden. Met vleesmes plakken iets platslaan. Varkenshaas bestrooien met zout, peper en tijm. Met schuimspaan paddestoelenmengsel uit pan op bord scheppen. In achtergebleven bakvet varkenshaas 5 minuten bakken, halverwege keren. Uit pan op voorverwarmd bord scheppen en onder aluminiumfolie warmhouden. Aan achtergebleven bakvet toevoegen: paddestoelenmengsel, marsala, sojasaus en slagroom. Aan de kook brengen en op hoog vuur nog 2 minuten laten inkoken. Op smaak brengen met peper en zout. Plakjes varkenshaas dakpansgewijs op borden rangschikken. Paddestoelenmengsel half erover en erlangs schenken. Bestrooien met peterselie.
Varkenshaas Met Paddestoelensaus is een recept van Smulweb.nl