Varkenshaasjes In Een Witte Wijnsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saus als eerste bereiden: Klontje boter in de pan en de ui en knoflook hierin aanbakken. Kruiden, prei en bouillonblokje erbij doen en even laten mee bakken. Als de ui glazig is, de bloem en het zakje saus erbij doen en afblussen met de witte wijn. Water toevoegen totdat er een dikke saus ontstaat. Goed gaar laten worden. Vuur onder de pan temperen en dan pas de room erdoor heen roeren. Let op schiften. De stukjes varkenshaas aanbakken in de grillpan. Daarna in een ovenschaal leggen, de saus erover heen gieten en het vlees in de oven na laten garen.

Varkenshaasjes In Een Witte Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept