Kneed de All-in-Mix en het water tot een stevig deeg (15 a 20 minuten). Bedek met een droge doek en laat 45 minuten rijzen. Verdeel het deeg in grove stukken en meng er de rozijnen en de sinaasappelstukjes door. Laat 10 minuten rusten. Verdeel het deeg in stukken van 200 g. Maak ze bolvormig en leg ze op een ingevette bakplaat. Strijk ze in met ei om uitdroging te voorkomen. Laat zo 45 minuten rijzen. Na 15 minuten druk je de bolletjes een beetje plat, vooral in het midden, zodat je een nestvorm krijgt. Strijk na 20 minuten opnieuw in met ei. Na 30 minuten strooi je drie of vier hoopjes suiker op de rand en leg er een halve gekonfijte kers op. Als de nestjes voldoende gerezen zijn, bak je ze 10 minuten in een voorverwarmde oven op 230?C. Verwarm 1 eetlepel afdekgelei met 3 eetlepels water en bestrijk er de de nestjes mee. Leg er enkele suikereitjes in.