Zeef de bloem met de Backin boven een mengkom. Maak een kuiltje in het midden en doe hier het zout en het ei in en meng dit met een beetje bloem snel tot een dikke brij. Leg hierop de in stukken gesneden boter en de kwark. Dek het geheel af met een beetje bloem en kneed de ingredienten vanuit het midden snel tot een samenhangend deeg. Laat het deeg vervolgens 30 minuten rusten op een koele plaats. Kneed het deeg opnieuw en laat het daarna weer 30 minuten rusten. Rol het deeg op een met bloem bestoven aanrecht tot een dikte van 2 mm uit. Snijd er cirkels uit ter grootte van een springvormbodem (26 cm doorsnede). Snijd elke cirkel vier keer door, zodat er 8 punten ontstaan. Snijd voor de vulling de ham, de eieren, augurken en paprika klein en roer de mosterd, zout en peper naar smaak, de peterselie en de zure room er door. Bestrijk de deegpunten vanaf de brede kant tot het midden met melk. Leg op de breedste kant een beetje vulling en rol het deeg vanaf deze kant op tot een croissant. Bestrijk de hamcroissants met melk en leg ze op een met koud water omgespoelde bakplaat. Bak de croissants in het midden van de voorverwarmde oven.