Toscaanse Viscocktail

0
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de gedroogde tomaten in stukjes en bewaar de olie voor de dressing. Snij de gerookte paling in dunne reepjes. Meng de garnalen met de palingreepjes en de tomatenstukjes. Verdeel de gemengde salade over 10 saladeschaaltjes. Schep het vismengsel erin. Roer een dressing van de mayonaise, room,tomatensap,Italiaanse kruidenen 4 eetlepels olie van de gedroogde tomaten. Verdeel de dressing over de coupes. Leg op elke cocktail een plakje gerookte zalm en garneer met een cherry of kersentomaatje.

Toscaanse Viscocktail is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse Viscocktail
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktail Jafo (viscocktail
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongfilets in pasteitjes uit de Camargue
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rauwe vis uit Tahiti
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept