Zoek
Paneforte Van Siena
4
30-60 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gr bloem - 4 el vloeibare honing - 200 gr fijne suiker - 250 gr gekonfijte vruchten - 150 gr hele amandelen - 4 el bittere cacao - gember - peper - kaneel - muskaatpoeder - wat boter voor de vorm Voorbereiding Bereid stroop met de suiker
de honing en wat water en verwarm deze op een zacht vuurtje onder voortdurend roeren. Wanneer de stroop kookt
van het vuur halen en 2 eetlepels cacao
de gekonfijte vruchten
de amandelen en de kruiden toevoegen. Doe er beetje bij beetje de gezeefde bloem bij en meng tot er een soepel
kleverig deeg ontstaat. Bereidingswijze Beboter een middelgrote (? 25 cm doorsnede) taartvorm in en strooi er bloem op. Giet het deeg erin en laat 15 a 20 minuten bakken in de op 190?C voorverwarmde oven. Laat afkoelen en haal voorzichtig uit de vorm. Serveertips Strooi cacao over het gebak voor u het opd
Bereiding
Beboter een middelgrote (? 25 cm doorsnede) taartvorm in en strooi er bloem op. Giet het deeg erin en laat 15 a 20 minuten bakken in de op 190?C voorverwarmde oven. Laat afkoelen en haal voorzichtig uit de vorm.
Paneforte Van Siena is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Paneforte van Siena
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Paneforte Van Siena
30-60 min -
Bekijk recept
Panforte Di Siena
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel Uit Siena
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paneforte van Siena
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Paneforte Van Siena
30-60 min -
Bekijk recept