Poire Maison

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schik peren naast elkaar in ovenschaal, Meng in een kom de suiker, wijn en kruidnagel, giet over de peren, Verwarm de oven voor op 220 graden, Zet peren in de oven en nappeer om de 10 minuten met de mengeling, Als de mengeling stroperig begin te worden, nog tien minuten, Peren eruit halen, napperen met de stroop en serveren op kamertemperatuur, Garnituren er zelf bij kiezen. (ijs en dergelijke)

Poire Maison is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische vruchten in lekker sap met exotische sorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mousse à la maison
0 min
Bekijk recept
Tartaar Maison du Boeuf
0 min
Bekijk recept
Uienkonfijt ‘maison’
0 min
Bekijk recept

Poire belle Hélène
80 min- Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Poire belle hélène (peer met warme chocoladesaus)
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poire Belle-Hélène-taart
2 uur-
Bekijk recept