Pitabroodje Met Huttenkaas En Radijsjes

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Toast de pitabroodjes goudbruin. Snij ze halfopen en vul ze met tuinkers en de huttenkaas. Kruid ze met peper en selderzout.

Pitabroodje Met Huttenkaas En Radijsjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cordon bleu
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pitabroodje met geitenkaas
Bekijk recept
Pitatoastje met paling
10 min
Bekijk recept