Doe de boudoirkruimels met de marsepein en de boter in een kom en kneed alles. Leg vervolgens alles op de bodem van een springvorm , bodem en rand ingevet en met bakpapier bekleed. Zorg dat er een 2 cm hoge rand is en zet de springvorm in de koelkast.Giet de ananasschijven in een vergiet en bewaar het sap. Neem 125 ml van dit sap en houd 3 grote of 6 kleine ananasschijven opzij voor de versiering. Snijd de overige ananasschijven in kleine stukken.Laat de gelatine inweken zoals op de verpakking vermeld staat. Meng al roerend de gelatine met het ananassap.Meng de magere plattekaas met de Batida, de suiker en het citroensap. Voeg er ook de gelatine aan toe en de ananasstukjes. Zet alles in de koelkast. Klop de slagroom stijf en schep deze onder het mengsel van plattekaas en ananas zodra deze begint te stijven. Verdeel de creme over de kruimelbodem en strijk alles glad. Zet de taart ongeveer 2 uur in de koelkast. Haal de taart uit de springvorm met behulp van een mes en verwijder ook het bakpapier.Kneed vervolgens de marsepein met de bloemsuiker en de kleurstof om de taart te garneren. Rol het geheel uit tussen 2 laagjes huishoudfolie. Snijd uit de marsepein blaadjes en druk er met de rug van een mes ?de aders van een blad? in. Leg deze blaadjes samen met de ananasschijven op de taart.