Doe de tartaar in de schaal. Sla het ei op de rand van de schaal kapot. Je doet de eidooier bij de tartaar(het eiwit wordt niet gebruikt) Nu voeg je mosterd en zout toe. Meng dat alles goed door met de vork en doe er zoveel paneermeel bij dat het geheel goed aan elkaar plakt. Met vochtige handen vorm je van de gekruide tartaar twee burgers zo groot als een schoteltje. Verhit de olie in de koekenpan en bak de burgers 3 minuten aan elke kant. Nu snijd je twee broodjes open en je bestrijkt de onderste helft met ketchup of mayonaise. Daarop leg je een blaadje sla,de gebakken burger en een halve plak Goudse kaas. Van de gewassen tomaat snijd je de groene steelaanzet weg. Het stuk komkommer moet je ook even met koud water afspoelen. Nu kun je de tomaat en de komkommer in plakken snijden. De twee laatste blaadjes sla leg je op de kaas en daarover spreid je de plakjes tomaat en komkommer uit. Bedek met de andere helft van het broodje. Wikkel deze heerlijke hambrger in vetvrij(boterham)papier of doe hem in een lunchtrommeltje.