Szechuan Gehaktballen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een beetje olie in een wok en voeg een paar balletjes tegelijk toe. bak de balletjes in 20 min. op een laag vuur bruin. leg ze in een schaal en houd ze warm terwijl u de rest bakt. zet ze apart roer de donkere sojasaus,bouillon,win of wijnazijn in de wok en breng het aan de kook,laat het 30 sec. doorkoken. voeg de honing toe en roer tot die is opgelost. meng de cherry en maizena in een kommetje en voeg dit aan de warme saus toe,laat het al roerende indikken. verdeel de balletjes op een schaal en bestrooi ze met lente-uitjes. giet de saus erover en dien ze direct op.

Szechuan Gehaktballen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pikante kip met groenteroerbak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspiesen met wokrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met pikante mango
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinees wokvlees met groenten en rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept