Rundvlees Met Kantonese Oestersaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de biefstuk in dunne plakken ter grootte van een flinke postzegel. Marineer het vlees 25 tot 30 minuten met de suiker, de sojasaus, de rijstwijn of de sherry en de maizena. Haal de peultjes af, halveer de maiskolfjes en de champignons als ze groot zijn. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de olie in de hete wok en roerbak het rundvlees tot het niet meer rood is. Schep het met de schuimspaan uit de wok en laat het uitlekken. Giet zoveel olie uit de wok dat er 2 eetlepels overblijven en voeg de bosuitjes, de gember en de groenten toe. Roerbak 2 minuten, bestooi met het zout, schep er het vlees en de oestersaus door. Schep goed om en serveer meteen.

Rundvlees Met Kantonese Oestersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept