Szechuan Rundvleesschotel

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het vlees een half uur in de vriezer en snijd het daarna in flinterdunne reepjes. Meng het vlees met de sherry, sojasaus, hoisinsaus en de maizena. Verhit 2 eetlepel olie in een wok of braadpan en bak hierin al roerend 1 minuut de uitgelekte bamboescheuten, worteltjes en peultjes. Roer het zout door de groenten, neem ze uit de pan en zet ze zolang weg. Verhit in dezelfde wok nog 6 eetlepels olie en roer er de gemberwortel in. Roer enige malen. Voeg het vleesmengsel toe en bak dit al roerend 2 minuten. Roer er nu de szechuanpeper door. (Schep eventueel overtollige olie af.)

Szechuan Rundvleesschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische rundvleesschotel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruide rundvleesschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesschotel Met Groenten In Een Wijn/madeira-saus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kipschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pikante kip met groenteroerbak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmspiesen met wokrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met pikante mango
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinees wokvlees met groenten en rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept