Zwiebel Rostbraten Met Aardappel-prei Gratin En Peper-cognac

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een vuurvaste schaal met boter insmeren. Afwisselend met aardappel- en preiplakjes bedekken. Met slagroom overgieten en kruiden met zout, peper en nootmuskaat. Bestrooien met geraspte kaas. Het geheel in een voorverwarmde oven van 170-180 graden in 30 minuten gaar laten worden. Olie in een pan verhitten. Vlees aan beide kanten rose bakken (2 min. per kant). Uiringen met een beetje bloem bestrooien (iets afschudden) en in hete olie goudbruin bakken. Bruine kalfsfond aan de kook brengen, binden met een beetje aangeroerde bloem. Cognac en groene peperkorrels toevoegen en kort laten meekoken. Gratin uit de oven nemen.

Zwiebel Rostbraten Met Aardappel-prei Gratin En Peper-cognac is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zwiebel
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Obtazer (Bayern)
20-30 min -
Bekijk recept
Schweinebraten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept