Wrijf beide kanten van de steaks in met het knoflook, het zout en de peper. Verhit een grote koekenpan en smeer deze lichtjes in met olie. Leg de steaks in de hete pan en druk ze stevig aan om ze dicht te laten schroeien. Draai ze om en doe hetzelfde. Leg de steaks op een bord en doe nog 1 eetlepel olie in de pan. Doe het sjalotje, de kappertjes en de champignons erbij en bak ze ongeveer 1 minuut. Strooi de bloem erover en bak deze zachtjes bruin. Giet de runderbouillon erbij en roer deze er goed door. Voeg de overige sausingredienten toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de maiskolfjes en de paprika′s aan de saus toe en doe de steaks weer in de pan. Kook alles 6-8 minuten. Doe de rest van de ingredienten in de saus. Snijd het beenmerg in plakjes. Leg de steaks op een verwarmd bord, verwarm de saus opnieuw, schep deze voor het serveren over steaks.
Pepersteak Met Garnering is een recept van Smulweb.nl