1 snijd het vlees in stukken en wentel ze door de bloem. verhit de magerine in een braadpan en bak het vlees op matig hoog vuur in ca. 5 minuten al omscheppend rondom bruin. bak de spekreepkes ca. 2 min. zachtjes mee.
2 pel en snipper de ui en de tenen knoflook. maak de paprika s schoon en snijd in stukken. schep de ui,knoflook, paprika door het vlees en bak alles nog ca.2 minuten strooi het paprika poeder erover en bak dit ca. 2 minuten zachtjes mee.
3schenk de tomaten de wijn en de bouillon langs de rand van de pan bij het vlees. voeg de tijm toe. breng het geheel aan de kook en laat de goulash afgedekt ca. 2 uur heel zachtjes sudderen. schil de aardappelen, en snijd ze in kleine blokjes. haal de sperciebonen af en snijd ze in 3en. schep de aard.blokjes en sperciebonen door de goulash en smoor het gerecht in nog ca. 45 min. zachtjes gaar.