Hongaarse Goulash

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees door de bloem wentelene. in de braadpan boter verhitten en de vlees opmatig hoog vuur in 5 min. rondom bruin bakken. sprekreepjes 2 min. mee bakken ui knoflook paprika door het vlees scheppen en alles 2 min. meebakken. paprikapoeder erover strooien en 2 min. meebakken bouillontablet oplossen in 2dl heet water. langs de rand van de pan tomatenblokjes wijn boullon bij het vlees schenken tijm toevoegen aan de kook brengen en afgedekt 2 uur zachtjes sudderen. aardappelblokjes en sperziebonen door de goulash scheppen en het gerecht nog eens 45 min zachtjes smoren opsmaak brengen met zout en peper.

Hongaarse Goulash is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept