Hongaars Suddervlees

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De olie met de boter in een braadpan verhitten. Als het schuim wegtrekt de riblappen aan beide zijden bruin bakken. De reepjes paprika, de uien en zilveruitjes toevoegen en even meebakken. De verwarmde bouillon erbij schenken en zout en peper naar smaak toevoegen. Aan de kook brengen en op een laag pitje in ca. 3,5 uur gaarsudderen. Zo nu en dan wat warm water toeveogen om het vocht op peil te houden. Van aardappelzetmeel en water een glad papje roeren en het vocht hiermee binden.

Hongaars Suddervlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stamppot met palmkool en rookworst recept
Bekijk recept
Suddervlees met frites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sauerbraten 'suddervlees'
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met suddervlees en groenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Filet Op Z'n Hongaars
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars Paprika-aardappelgerecht
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaars stoofpotje met kalfsvlees
0 min
Bekijk recept