Vlaamse Stoofkarbonades

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt wat boter in een ruime pan en bak hierin het vlees aan tot het mooi kleurt, kruid met peper en zout. Voeg hieraan de in ringen gesneden ui, de fijngesnipperde sjalotten, knoflook en paprikapoeder toe. Roer alles goed door elkaar tot de groenten glazig worden. Giet het bier erover tot het vlees net onder staat en voeg het takje tijm en het laurierblad toe, roer nog even en leg vervolgens de snede brood besmeerd met mosterd op het vlees. Doe het deksel op de pan en draai het vuur laag. Laat dit zachtjes ongeveer anderhalf tot twee uur sudderen tot het vlees boterzacht is.

Vlaamse Stoofkarbonades is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaamse stoofkarbonades
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse stoofkarbonades
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse Stoofkarbonades
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept