Stoverij Op Zijn Vlaams

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit boter in kookpot en bruin het vlees al roerend aan alle zijden-kruid met peper en zout-verminder het vuur en voeg gehakte uien toe-roeren-wanneer goudbruin:tijm,laurier en suiger toevoegen-blussen met tafelbier en mosterd-zorg dat het vlees net onder staat-afdekken en zacht laten sudderen tot het vlees mals is

Stoverij Op Zijn Vlaams is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw op z'n Vlaams
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept