Kaneel-Rozijnenbrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten in de bbm, het vocht als eerste, het gist als laatste. De rozijnen bij de piep toevoegen.

Kaneel-Rozijnenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Zoete kwark-roombroodjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept