Zoek
Kaneel-Rozijnenbrood
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr. bloem wit
125 ml. water
175 ml. melk
25 gr. boter
1 ei
7 gr. kaneel
100 gr.witte basterdsuiker.
3 gr.zout
6 gr. gedroogde gist
75 gr. roz
Bereiding
Doe alle ingredienten in de bbm, het vocht als eerste, het gist als laatste. De rozijnen bij de piep toevoegen.
Kaneel-Rozijnenbrood is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Verloren rozijnenbrood met abrikozenmoes
20 min
Bekijk recept
Zoete kwark-roombroodjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes met kaneel-limecrème
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rozijnenbruschetta met Italiaanse aardbeien
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Filokaneelkoekjes met kwark
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept