Turks Brood

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Los de gist op in lauw water. Vermeng tarwemeel met een flinke snuif zout, maak een kuiltje en schenk er het gistpapje in. Kneed tot een slap deegje. Dek af en laat 15 min. rijzen. Maak er een platte koek van. Vermeng de eierdooier met 1/2 theeleple fijne suiker en 1 theelepel olijfolie. Besrijk er het brood mee. Bestrooi met sesamzaad en bak op een ingevet bakblik, 10 a 15 min. op 200?C

Turks Brood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept