Gozleme

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol elke deegbal tot ronde of rechthoekige lappen. Leg de vulling op de ene helft en vouw dit met de andere helft dubbel. Duw goed aan en bestrijk beide zijden met wat olijfolie. je kunt de gozleme ook zonder vulling bakken. Verhit een koekenpan en bak de gozleme stuk voor stuk ca. 3 minuten terwijl je de koek constant met je vingers over de bodem van de pan verschuift. Bak dan de andere kant op dezelfde wijze.

Gozleme is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broodjes Met Gehakt/spinazie Vulling ( Gozleme)
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Broodjes Met Gehakt/spinazie Vulling ( Gozleme)
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept