Koolvis Met Appeltjes En Sjalot

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de vis met peper en zout en snij in kleine stukjes. Snipper de sjalotten en de teentjes knoflook heel fijn en fruit ze in de olie. Laat langzaam sudderen tot de sjalot gaar is. Was de bleekselderij en snij in reepjes. Voeg bij de sjalot in de pan. Schil de appelen en ontdoe ze van het klokhuis. Snijd in kleine stukjes. Voeg de vis en appel bij de sjalot in de pan. Laat onder regelmatig roeren gaar worden. Voeg op het eind de balsamico toe en laat nog heel eventjes sudderen. Verdeel over de borden en serveer met gekookte rijst.

Koolvis Met Appeltjes En Sjalot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept