Carpaccio Van Rosbief

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop in een kom olie, azijn, 1 eetlepel citroensap, mosterd en honing tot een vinaigrette. Perst het knoflookteentje erboven uit en roer alles goed door. Breng de vinaigrette op smaak met zout.Besprenkel de plakken avocado met 1 el citroensap. Verdeel de alfalfa over de bordjes. Leg de plakjes rosbief en avocado erom en om op.Roer de kappertjes door de vinaigrette en sprenkel deze over de rosbief.Bestrooi het geheel met peterselie en maal er wat peper boven fijn.

Carpaccio Van Rosbief is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept