Voor De Slanke Lijn

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng bouillon en rode wijn. Zet de Romertopf een uur in het water. Doe alle groenten in de Romertopf + de gezouten en gepeperde schenkels. Doe de Romertopf in een koude oven en voer deze op tot 150 graden. Je kan rustig weg gaan. Als je de oven opvoerd tot 130 graden. Kan het gerecht een paar uur in de oven blijven wel 3 a 4 uur. Doe anders wat meer wijn erbij.

Voor De Slanke Lijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Eggs Rothko
20 min
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aubergine-sushi met sesamdressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept