Zalm Met Groene Asperges

1
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem grote pan water en kook de aspergepunten twee minuten in gezouten water, de geschilde stukken laat je tien minuten koken.Doe het water niet weg je kunt het gebruiken voor je aardappelen in te koken (geeft nog wat extra smaak aan je aarpdappelen) de geschilde stukken doe je in een blender met de room en wat peper en zout, goed mixen en dan door zeef doen in een kleine pan, afwerken met wat citroen en warm maken. de aspergepunten insmeren met wat olijfolie peper zout en nootmuskaat en leg ze op een hete grill pan voor drie minuten draai om en nogmaalsdrie minuten bakken de zalm doe je ondertussen op een tefalpan met een tl walnootolie ongeveer 4 minuten bakken en dan omkeren en vuur afzetten zodat je zalm lekker sappig blijft. ondertussen kook je de nieuwe aardappelen in het aspergewater. alles mooi op een groot bord schikken en de aspergeroomsaus over de aspergepunten gieten. Smakelijk!!!

Zalm Met Groene Asperges is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept