Chinese Schelvis

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snij de ui in ringen. Maak wortel en preien schoon en snij ze in luciferdunne reepjes van ca. 5 cm. lang. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui aan. Schep wortel en prei erdoor en bak het geheel ca. 2 min. Roer bouillon, ketjap en gembersiroop erdoor en breng het geheel aan de kook. Leng de maizena aan met de sherry. Voeg dit al roerend toe aan het groentemengsel in de pan en laat de saus binden. Wrijf de visfilets in met zout en peper en leg ze in de saus. Stoof ze met het deksel op de pan in 10-12 min. zachtjes gaar.

Chinese Schelvis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept