Zoetzuur Varkensfilet

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Grilleer het varkensvlees aan beide zijden gedurende 12-15 min. Besprenkel de filetlapjes met citroensap. Snijd het vlees in dunne plakjes, pak het in aluminiumfolie en houd het warm. Bak in de olie de knoflook, champignons en paprika in 3-4 min. gaar. Voeg de tauge toe en laat nog 1 min. sudderen. Voeg nu de ananas met sap, sojasaua, wijnazijn, bruine suiker en de resterende citroensap toe. Dek de pan af en laat nog 3 min. sudderen. Schep het groentemengsel over op een warme schaal, leg de warmgehouden filet erop en strooi er de gehakte uitjes over.

Zoetzuur Varkensfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept