Rundvlees-Bourguignon

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak in de dieetmargarine het rundvlees rondom bruin. Voeg de ui, knoflook en worteltjes toe en bak de groenten even mee. Strooi de bloem eroverheen en voeg al roerende de wijn, bouilon en de cognac toe. Laat het vlees ong. 2,5 uur zachtjes stoven. Voeg de tomnatenpuree,peterselie, laurierblad, zout, peper en champignons toe. Laat het gerecht nog 15 minuten stoven.

Rundvlees-Bourguignon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf bourguignon
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept