Gestoomde Visfilet In Savooiebladeren

1
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de vis in vingerdikke repen en vervolgens in mooie gelijke blokjes. Vermeng deze stukjes dan met de cayennepeper, het zetmeel, de olie, wat zout en de suiker en laat dit trekken. Dompel het blad savooiekool en enkele groene sliet-rtjes van de lente-ui onder in kokend water enn spoel af onder stromend koud water. Schik de visblokjes op het blad, vouw dicht en bind het dicht met het groen van de lente-ui. Schik het buideltje op een vuurvaste schotel. Meng de sojasaus, de gehakte ui, de sherry en het citroensap en laat het over de vis druipen. Stoom de vis dan onder deksel in 5 minuten gaar en dien meteen op.

Gestoomde Visfilet In Savooiebladeren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept